sluiten

Wachtwoord vergeten

Vul hieronder uw e-mailadres in om per mail een wachtwoord aanpassing aan te vragen.

Vul uw email adres in:



Heeft u nog steeds problemen met inloggen?
Klik dan hier

sluiten

Wachtwoord opnieuw instellen

Er is een wachtwoord reset ingediend.
Hier kunt u een nieuw wachtwoord instellen.

Vul een nieuw wachtwoord in:


Herhaal uw wachtwoord:


sluiten

Status

Er is een e-mail verstuurd om uw emailadres te valideren

 
 

Home

Secretariaat: Magistraat 6, 8332 GV Steenwijk. Tel.nr.: 0521-515787 06-47163373. E-mail: dickbussink@gmail.com. De ijsbaan is gelegen aan Het Verlaat 2 te Steenwijk. Tel.nr. ijsbaan: 06-50418158.

IJsbaan klaar voor deze winter. Onze techneuten, Henk en Cor, hebben er voor gezorgd dat de verlichting er weer klaar voor is. Na een dag hard werken kon ook de waterpomp worden aangezet. Het duurt dan 48 uur om de baan te vullen. Laat nu de winter maar komen.


Van de voorzitter:

Geachte leden, 

Nu de vakanties achter de rug zijn en we richting de wintermaanden gaan was het voor ons als bestuur van de Steenwijker IJsclub “Het Verlaat” weer de tijd om bij elkaar te komen en alvast vooruit te kijken wat we gaan / kunnen doen. Wij hopen, net als u natuurlijk, op een mooie en goede vorstperiode waarbij we gebruik kunnen maken van onze natuurijsbaan en eventueel een tocht kunnen schaatsen in onze mooie omgeving.

Het bestuur heeft deze zomer niet stil gezeten want ondanks dat er geen ijs lag zijn er jaarlijks wel steeds klusjes die geklaard moeten worden zodat jullie als leden echt kunnen genieten van de ijsbaan.

Wij hopen met jullie dat het “rode lampje” welke hierboven staat afgebeeld spoedig “groen” mag worden ten teken dat de ijsbaan open is en wij met z’n allen een hele mooie winterperiode mogen meemaken waarbij jong en oud veel schaatsplezier mag beleven.

Voor alle duidelijkheid is het goed te weten dat de ijsdikte minimaal 8 cm. moet zijn voordat we de baan open kunnen doen, dit is ook in uw eigen veiligheidsbelang.

Alvast veel schaatsplezier toegewenst.

Namens het bestuur,

Harry Timmerman(Voorzitter)

Onze ambu-quad


HET WEER:
DE IJSCLUBS:

De Overijsselse Merentocht
wordt mede mogelijk gemaakt door: